06 15 63 94 33 info@goboef.nl
Selecteer een pagina

Van bloemenvoedselzakje tot vrachtwagen

Toen ik in 2007 als zelfstandige ontwerper begon, kreeg ik als eerste van UFO Supplies de kans om voor hen te ontwerpen. In de afgelopen 10 jaar, is er van alles door mijn handen gegaan. Van de belettering van een vrachtwagen tot een bloemenvoedselzakje en alles wat daar tussen zit. Zoals folders, advertenties, website en de aankleding van beursstands. Ik ben dankbaar voor de samenwerking met UFO Supplies, het is een hechte club van mooie mensen die dit bedrijf doet bloeien.

Power your flower! 

Op de IFTF in november had UFO Supplies een absolute eyecather met de ‘power your flower-pop’. Menig beursbezoeker is vastgelegd als bodybuilder, met een polaroid als bewijs mee naar huis.

Hiernaast een impressie van diverse beursstands, mede door GoBoef vormgegeven.  

Exporters of selected hardware for professional growers 

UFO Supplies vierde afgelopen jaar haar 20 jarig bestaan. 
Een enthousiast team in Aalsmeer helpt kwekers over de hele wereld een mooiere en duurzamere bos bloemen te telen, met speciaal geselecteerde producten. 

Florissant is in 1983 ontwikkeld dóór de veiling, vóór de kwekers. Voor kwekers is een constante kwaliteit en een minimale houdbaarheid van alle bloemen in een bos, essentieel. Daar zorgt Florissant voor.