06 15 63 94 33 info@goboef.nl
Selecteer een pagina

Stichting Jonge Ambtenaren

Sinds 2007 organiseert Stichting Jonge Ambtenaren ieder voorjaar een inspirerende dag voor jonge ambtenaren uit heel Nederland.
Ieder jaar vindt de Jonge Ambtenarendag (JAD) plaats in een andere stad, waarbij het thema verandert, maar de basis hetzelfde blijft.

De JAD biedt jonge ambtenaren de mogelijkheid aan om zichzelf uit te dagen, kennis te vergaren, ontwikkelingsvraagstukken te bespreken en haar netwerk te vergroten. Dit evenement is bovendien de ontmoetingsplek voor jonge ambtenaren!

Elk jaar een nieuw jasje!

De afgelopen 10 jaar heeft GoBoef de JAD elk jaar in een nieuwe jas gestoken. Op 3 mei 2018 is het thema #HackYourSelf, met de subthema’s #HackYourData, #HackYourDNA en #HackYourLimits.

De vormgeving wordt doorgevoerd in alle uitingen rondom het evenement. Van website tot reclame-banners, advertenties, foldermateriaal en aankleding van het evenement.

Op de website van de Jonge Ambtenarendag staat een interview met Joëlle Zeggelaar als ontwerper van de JAD: ‘Van woorden naar complete huisstijl’. Lees het interview hier!